ITALIA: Româncă atacată de colegul de apartament. Conaționalul a alergat-o cu cuțitul pe scări

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă de 27 de ani a fost amenințată cu un cuțit de bucătărie de un conațional de 39 de ani, pe care îl primise în locuința sa pentru a-l ajuta cu cheltuielile cu chiria.

O româncă de 27 de ani a trecut prin clipe teribile, după ce a fost amenințată de un alt tânăr român, cu care împărțea locuința. Femeia, pentru a mai amortiza din costurile ridicate ale chiriei, a decis să împartă apartamentul cu alți doi compatrioți.  Numai că despre unul dintre ei avea să afle, ulterior, că este dependent de consumul excesiv de alcool și are un comportament extrem de violent.  

Ieri, românca a sunat în disperare de cauză la poliție, după ce a reușit să se baricadeze cu greu într-o cameră. Femeia le-a spus polițiștilor că unul dintre colegii ei de apartament, un român de 39 de ani, a amenințat-o cu un cuțit, pe care chiar i l-a pus la gât, amenințând-o că o omoară, într-un acces de furie după o beție, potrivit ilcaffe.tv.

Poliția a intervenit prompt și a reușit să o scoată pe româncă din locuință. Românul a fost identificat și dus apoi de polițiști în arest pentru a fi cercetat pentru loviri și amenințări agravate. Asupra sa au găsit un cuțit mare, de bucătărie, pe care l-au rechiziționat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel