Italia. Un ROMÂN a fost ARESTAT. Și-a obligat partenera să se prostitueze

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un român și-a obligat partenera, o femeie din Italia, să se prostitueze. Mai mult decât atât, bărbatul era și violent cu aceasta. Românul a fost arestat preventiv. 

Iubita românului a suferit nenumărate violențe fizice, dar și verbale. Bărbatul și-a obligat partenera să se prostitueze, iar banii încasați de aceasta în fiecare noapte ajungeau tot la român. 

Femeia a fost nevoită să îndure multe momente violente. Un astfel de episod s-a petrecut într-o zi când românul s-a întors acasă, beat, alături de un prieten. A început să o bată pe femeie după ce aceasta a refuzat să facă ordine în bucătărie. 

Alcoolul, una dintre probleme

Băutura pare să fie una din problemele principale ale românului. Anul trecut, în luna ianuarie, bărbatul și-a lovit partenera pentru că acesta a început să îi reproșeze că este beat. 

Au existat și momente în care românul o amenința cu moartea pe italiancă. Îi spunea că o să ardă casa și mașina. A ajuns chiar să arunce cu benzină pe casă, dar unii membri ai familiei au reușit să evite o tragedie. 

Femeia se temea pentru viața ei, mai ales din cauza amenințărilor cu moartea, așa că a decis să își denunțe iubitul român. Acesta a fost reținut preventiv de către polițiștii italieni și nu se mai poate apropia de femeie pentru că acesta a obținut un ordin de protecție. 

Bărbatul este acuzat de acte de persecutare și de faptul că și-a obligat partenera să se prostitueze. 

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel