Italia. Român, urmărit ca în filme de polițiști, după ce a furat un automobil

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
carabinieri_noaptea
carabinieri_noaptea

În această seară, 27 octombrie, personalul Biroului General de Prevenire și Salvare Publică şi echipa mobilă a  Comandamentului de poliție Parma au urmărit o mașină furată în noaptea precedentă.

Polițiştii au urmărit vehicul furat, la volanul căruia era un cetăţean român, cu un palmares întreg de infracţiuni: furt, tentativa de jaf, deținerea ilegală de arme, dar şi conducerea fără permis. Deoarece şoferul nu a oprit la  intersecția dintre șoseaua Traversetolo și Via Montebello, agenți au pornit în urmărirea vehiculului, de-a lungul via Sidoli, via Terracini, via Pertini și, în cele din urmă, pe via Saragat.

Aici mașina a oprit, iar două persoane au abandonat vehiculul, alergând pe câmpurile învecinate. Agenții care au continuat urmărirea pe jos, au reușit să-l prindă pe șofer, blocându-l. La percheziţiile automobilului, poliţiştii au găsit diverse instrumente folosite în spargeri, dar şi mai multe pungi cu îmbrăcăminte. Toate bunurile au fost confiscate. În ceea ce privește mașina, aceasta a fost returnată proprietarului de drept, scrie gazzettadellemilia.it.

Proprietarul automobilului a depus o plângere pe numele românul care s-a declarat a fi nevinovat în legătură cu furtul maşinii.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel