Urmărire ca-n filme în Italia: un șofer român a gonit 15 KM cu poliția pe urmele sale

Liviu Ludovic |
Data publicării:
carabinieri
carabinieri

Un șofer român în vârstă de 21 de ani a fost reținut în Italia, după ce a gonit 15 kilometri, la volanul unei mașini furate, cu poliția pe urmele sale. 

Un tânăr de 21 de ani a raportat după ce a evadat la oprirea poliției pe A24. Urmărire pentru 15 kilometri între L'Aquila eEst și Assergi. Tânărul, cetățean român care locuia în L'Aquila, a fost apoi blocat și raportat. Conducea o mașină furată.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, pe autostrada A24 L'Aquila - Teramo. Potrivit publicației ilcapoluogo.it, românul conducea beat o mașină Audi A3 furată. Atunci când a fost oprit pentru un control de rutină, românul a evitat blocajul polițiștilor și demarat în trombă, conducând periculos printre benzi.

Agenții de la Subsecțiunea Poliției Rutiere din L'Aquila Ovest au pornit în urmărirea vehiculul, încercând să-l blocheze. Cursa nebună s-a încheiat dup după 15 kilometri, atunci când românul a derapat și s-a ciocnit ușor de peretele tunelului tunelului Gran Sasso.

Polițiștii l-au imobilizat, iar rezultatul etilotestului a fost unul previzibil: 2,8 g / l în aerul expirat.

Investigațiile ulterioare au scos la iveală faptul că românul nu avea permis de conducere, iar mașina fusese furată din orașul L'Aquila în data de 04 septembrie 2020.

După reținerea tânărului, agenții au solicitat ajutor medical, acesta fiind rănit ușor în impactul cu zidul tunelului.

Românul a raportat autorității judiciare competente pentru infracțiunile de furt, conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis, precum și rezistență la arestare.

Mașina furată a fost returnată proprietarului, un rezident în L'Aquila.

roman cursa nebuna italia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel