Italia. Român, traficant de droguri, arestat de carabinieri. Bărbatul, dat de gol de consumatorii care îl vizitau non-stop

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Bărbat senegalez, arestat pentru trafic de droguri în Italia. Acesta colabora cu o româncă
Bărbat senegalez, arestat pentru trafic de droguri în Italia. Acesta colabora cu o româncă

În contextul serviciilor de combatere a vânzării și consumului de droguri pe litoralul ionic, carabinierii din Pisticci, au arestat, în după-amiaza zilei de 31 ianuarie, la Bernalda, un tânăr de 24 de ani, de naționalitate română, care a fost prins în flagrant.

Românul, rezident, de câțiva ani, în municipiul Bernalda, cunoscut de polițiști, a fost tras la răspundere pentru infracțiunea de deținere de droguri, în scopul comercializării. Carabinierii Nucleului Operațional au observat că mai mulți bărbați, cunoscuți ca consumatori obișnuiți de droguri, vizitau des locuința bărbatului din centrul orașului Bernalda. 

După mai multe zile de supraveghere, carabinierii au găsit momentul potrivit pentru a-l reține pe român în timp ce vindea stupefiante, scrie sassilive.it.

Carabinierii l-au găsit în posesia a 2 doze de hașiș, care erau ascunse în haine. În casa românului, carabinierii au mai găsit alte găsit alte 165 de grame de hașiș, precum și un cântar de mare precizie și diverse materiale de ambalare.

În urma celor descoperite, tânărul de 24 de ani a fost arestat și dus în închisoarea Matera la dispoziția Autorității Judiciare Matera.

Un alt român, șofer al unei companii de transport, are probleme, după ce ar fi aruncat dispozitivele medicale, care erau destinate școlilor din provincia Florența.

Italia. Șofer român, anchetat după ce a aruncat zeci de cutii cu măști, destinate elevilor

 

66 de cutii, pline cu măști chirurgicale, destinate școlilor din provincia Florența. Iată ce a găsit poliția municipală pe malul râului Arno, sub viaductul autostrăzii Autostrada del Sole. Persoana responsabilă, șoferul unei firme de expediții, a fost identificată și denunțată. Este vorba despre un român de 27 de ani.

Totul a început acum zece zile. O patrulă de siguranță rutieră trecea pe Via della Nave di Brozzi, în secțiunea pentru bicicliști și pietoni de pe malul râului Arno, când a observat mai multe cutii abandonate la baza viaductului autostrăzii de pe malul râului. Unele dintre ele erau deschise, iar o parte din materialele conținute erau împrăștiate pe jos. Erau pachete de diferite tipuri de măști chirurgicale cu eticheta "Ministerul Protecției Civile".

Pe cutii erau trecute referințele destinatarilor, licee din Florența și din provincia sa. Ofițerii au recuperat materialul (în total 66 de cutii) și au început ancheta la sucursala unui cunoscut agent de expediție din zona Florența. Deoarece, după citirea codurilor, cutiile păreau să fi fost livrate la școli, agentul de expediție a efectuat o căutare pentru a da de urma șoferului care a primit materialele.

Șofer român, anchetat după ce a aruncat zeci de cutii cu măști, destinate elevilor

 

Suspectul, un cetățean român în vârstă de 27 de ani care locuiește în Arezzo, i-a condus pe polițiști în garaj, unde au găsit alte 66 de pachete cu măști, care urmau să fie livrate la școlile din cele două comune. Materialul a fost returnat companiei, iar șoferul a fost acuzat de deteriorare și distrugere de bunuri de utilitate publică.

Investigațiile au scos la iveală referința unei societăți cu sediul în provincia Roma și cu o filială în Arezzo, care fusese însărcinată cu livrarea a 219 colete. Contactat la rândul său, acesta a pus la dispoziție numărul de înmatriculare al autovehiculului cu urmărire prin satelit și numele șoferului responsabil.

Tocmai GPS-ul a fost cel care a confirmat prezența autovehiculului la fața locului la trei zile după intervenția poliției municipale. Șoferul a fost apoi chemat la sediu și a declarat că era angajat al unei firme de expediții din Arezzo și că fusese contactat de filiala din Florența pentru a livra măști în comuna Sesto Fiorentino.

De asemenea, acesta a declarat că a livrat materialul la o școală, în timp ce o alta a refuzat livrarea și că a abandonat cutiile rămase acolo unde au fost găsite. Dar povestea lui a continuat. Bărbatul a adăugat că a depozitat alte cutii de măști, destinate școlilor din Rignano și Reggello, în garajul surorii sale, care nu știa absolut nimic despre acest lucru, într-o comună din Val di Chiana.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel