Italia. Român SALVAT în ultima clipă de o moarte cumplită. A vrut să se arunce în fața trenului

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român în vărstă de 30 de ani a fost la un pas să-și pună capăt zilelor într-o gară din Italia, însă polițiștii feroviari au intervenit la timp. 

Presa din Italia scrie despre cazul unui tânăr român, care a fost la un pas să se sinucidă în Viareggio, dar a fost salvat în ultimul moment de agenţi ai Poliţiei Feroviare.

Potrivit publicației La Nazione, românul e dependent de jocuri de noroc, aceasta fiind problema care îl măcina atât de tare.

Polițiștii i-au salvat viața în ultimul moment

 

Incidentul s-a produs marţi seara, relatează sursa citată. Se pare că românul se plimba foarte supărat pe unul din peroanele gării din localitatea Viareggio (provincia Lucca). Comportamentul său a atras astfel atenţia poliţiştilor, care au început să-l urmărească.

La un moment dat, românul a mers în capătul peronului şi a încercat să se arunce sub un tren care tocmai pleca din gară. Agenţii au intervenit rapid și l-au oprit în ultimul moment.

Internat la psihiatrie

 

Tânărul a fost dus la un spital de psihiatrie. Se pare că omul are mari probleme din cauza dependenţei de jocuri de noroc. La scurt timp, la faţa locului a ajuns şi familia sa, după ce chiar tânărul i-a trimis soției sale un mesaj cu o poză a gării din Viareggio.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel