Italia. Român prins, după ce a bătut și jefuit o femeie

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

Carabinierii au arestat un cetățean român în orașul Montalto di Castro. Acesta a bătut și jefuit o femeie apoi și-a făcut bagajele să fugă din Italia

Carabinierii au arestat ieri un cetățean român sub acuzația tâlhărie soldată cu rănirea gravă a victimei. Bărbatul a încercat să fugă și s-a luat la bătaie cu polițiștii.

Tâlhăria a avut loc pe 30 septembrie, atunci când o ucraineancă în vârstă de 50 de ani mergea către casă pe un drum izolat care leagă plaja Marina di Montalto de centrul orașului Montalto di Castro. La aproximativ 200 de metri de intrarea în localitate, atacatorul, pe care femeia l-a descris ulterior ca fiind "un străin cu un accent din Europa de Est", a sărit de pe bicicleta cu care se deplasa și a început s-o lovească cu pumnii în față, trântind-o la pământ. Acesta i-a luat femeii banii și telefonul mobil și s-a făcut imediat nevăzut.

După ce și-a revenit din starea de șoc, cu sângele șirondu-i pe față, femeia a mers la un magazin din apropiere unde a cerut ajutor. O ambulanță a sosit imediat și a transportat-o la un spital din apropiere pentru îngrijiri medicale. 

După câteva zile de cercetări, carabinierii l-au identificat pe tânărul român, acesta fiind lucrător agricol sezonier în zonă. El a încercat să scape, lovind polițiștii, în cele din urmă fiind imobilizat cu ajutorul unei alte patrule care trecea întâmplător prin zonă. Oamenii legii au mers ulterior la el acasă unde s-au găsit hainele purtate în ziua infracțiunii. Se pare că românul avea și bagajele făcute, planul său fiind să părăsească Italia cât mai repede.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel