Italia. Român prins când fura anvelopele unui microbuz, chiar din curtea Poliției

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliția Municipală a arestat un bărbat de 53 de ani, de naționalitate română și domiciliat în Montemurlo, surprins în timp ce fura cauciucurile unei autoutilitare aflate sub sechestru penal, chiar sub nasul polițiștilor

Polițiștii de la Poliția Municipală au văzut, în timp ce patrulau, un bărbat care arunca în grabă o anvelopă în compartimentul din spate al dubei sale. Ofițerii au oprit și l-au identificat pe bărbatul care era vizibil nervos.

Aceștia i-au cerut să deschidă ușa dubei și au găsit alte anvelope care, în mod evident, tocmai fuseseră scoase de la un microbuz aflat sub sechestru penal și parcat în apropiere, lângă care au găsit ulterior și cheia cu care bărbatul de 53 de ani furase anvelopele.

Românul a fost dus apoi la sediul poliției municipale din Piazza Macelli, unde, având în vedere antecedentele sale penale și faptul că a spart gardul pentru a ajunge la furgonetă, a fost arestat pentru tâlhărie.

Vineri dimineață, Curtea a validat arestul, stabilind următoarea audiere pentru sfârșitul lunii iulie. Între timp, bărbatului i s-a interzis să locuiască în municipiul Prato și, prin urmare, polițiștii l-au dus înapoi în municipiul Montemurlo, unde lucrează ca agricultor.

În săptămânile următoare, el va fi judecat pentru infracțiunea de furt calificat, potrivit Il Tirreno.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel