Italia. Român, patronul controversat al unui magazin, vizat de focuri de armă în timpul nopții, la Roma

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Noapte agitată în cartierul Ostia, din Roma. Focuri de armă au fost trase în timpul nopții într-un magazin și în ușa principală a unui imobil. Vizat ar fi fost un român, patronul magazinului, cunoscut de altfel de poliție. 

Mai multe focuri de armă noaptea trecută la Roma, în cartierul Ostia. Două episoade, la o jumătate de oră distanță. Autorii sunt necunoscuți.

După ce au executat mai multe focuri de armă împotriva unui magazin, s-au mutat apoi la ușa principală de la intrare a unei clădiri. 

Primul incident a avut loc în jurul miezului nopții.  Atacatorii au țintit un magazin de haine, deținut de un bărbat de origine română, cunoscut de poliție. Împușcăturile au lovit oblonul magazinului de pe strada Vasco De Gama. Locuitorii, treziți de spaimă, au sunat la 112, iar carabinierii s-au deplasat la fața locului pentru investigații.

După mai puțin de o jumătate de oră, mai multe focuri de armă au răsunat în Via Costanzo Casana. De data aceasta, a fost lovită ușa din față a unei clădiri. Din nou, locuitorii au fost cei care au dat alarma și, în scurt timp, la fața locului au sosit ofițeri de la poliția de stat din districtul X. Ancheta are ca scop evaluarea persoanelor care locuiesc și frecventează clădirea. Cea mai plauzibilă ipoteză, de fapt, este că  „beneficiarul“ intimidării locuiește în clădire. 

Italia. Român, patronul controversat al unui magazin, vizat de focuri de armă în timpul nopții, la Roma

 

Ofițerii vor trebui să evalueze, de asemenea, dacă cele două episoade ar putea fi legate sau dacă, dimpotrivă, ar putea fi opera aceleiași mâini.

Recent, zona a fost monitorizată de poliție prin diverse raiduri, în urma împușcăturilor din 4 noiembrie, când locuitorii au raportat poliției mai multe focuri de armă care au explodat. Atât ofițerii din Districtul X, cât și carabinierii au cercetat casele, arestând mai multe persoane și confiscând droguri, arme și muniții în diverse operațiuni din ultimele săptămâni. 

Ultima operațiune avusese loc pe 23 noiembrie, în casele de consiliu situate între Via Vasco de Gama, Via della Paranzella și Via delle Gondole, iar în operațiunea din această dimineață au fost implicați 100 de ofițeri, inclusiv personal de la Districtul X, de la Unitatea de Prevenire a Criminalității, de la Departamentul Mobil și de la Unitatea K-9 Antidrog.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel