Italia. ROMÂN, omorât în BĂTAIE de doi conaționali. Au vrut să ȘTEARGĂ urmele CRIMEI

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Doi români, în vârstă de 38 de ani respectiv 19 ani, au fost luați în custodia poliției fiind suspecți de uciderea conaționalului Constantin Bădălău. 

Potrivit latinapress.it, crima a avut loc în data de 4 martie la Cisterna într-un apartament din via Moscarello. La acea dată, carabinierii au intervenit la apelul făcut la 118 care a raportat moartea unui om cu vânătăi evidente pe față.

Investigațiile au început imediat să se concentreze pe cercul restrâns de prieteni în care era victima și mai ales pe cei patru colegi de cameră, unde a fost găsit corpul.

Sursa citată susține că cei doi bărbați și cele două femei, după ce au curățat scena crimei, au încercat să-i determine pe agenți să ia în considerare moartea din cauze naturale, ca urmare a căderii în urma beției.

Potrivit polițiștilor, cei doi l-au bătut pe român cu sălbăticie, până l-au ucis. Erau înfuriați că a făcut zgomot în timp ce ei se odihneau. În plus, cei doi acuzați plănuiau să fugă din Italia, după incident, mai spun anchetatorii. Cei doi români sunt în prezent încarcerați la închisoarea din Latina. Femeile care se aflau în cameră sunt și ele cercetate.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel