Italia. Român, mort în condiții suspecte în timp ce lucra, după ce a căzut de pe o schelă. Polițiștii au deschis o anchetă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ion Grecu, un român în vârstă de 61 de ani, rezident la Cesenatico, a murit în noaptea de marți spre miercuri, după ce s-a zbătut timp de 5 zile între viață și moarte în urma unui accident de muncă. Polițiștii consideră moartea suspectă i au deschis un dosar.

Muncitorul român în vârstă de 61 de ani care a suferit un accident pe un șantier din Castiglione di Cervia (provincia Ravenna) a murit. Din nefericire, trauma craniană suferită de românul nostru a fost foarte gravă, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

O anchetă a fost deschisă pentru a stabili cauzele morții lui Ion Grecu, românul de 61 de ani, rezident în Cesenatico, care a decedat în urmă cu două zile în urma unui tragic accident petrecut vinerea trecută în Castiglione di Cervia. Bărbatul lucra pe un șantier din Via Ragazzena, unde se desfășoară lucrările de renovare a unei case, când se pare că a căzut de pe o schelă. Nu au fost prezenți martori în momentul incidentului.      

Imediat după cădere, colegii săi au dat alarma, iar la fața locului au sosit serviciile de urgență 118, care l-au transportat pe bărbat cu elicopterul la spitalul Bufalini. După câteva zile de spitalizare în secția de terapie intensivă, bărbatul de 61 de ani a murit în urma rănilor suferite.

Acum este de datoria tehnicienilor de la Medicina Muncii și a militarilor de la compania Cervia și Milano Marittima să reconstituie momentele de dinaintea accidentului pentru a înțelege care au fost cauzele care au stat la origine, potrivit livingcesenatico.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel