Italia. ROMÂN, la procesul în care este acuzat că și-a UCIS soția: „Am găsit-o MOARTĂ când am ajuns acasă! M-am SPERIAT!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Gelu Cherciu, un român în vârstă de 67 de ani, este acuzat că și-ar fi ucis soția, pe Monica Gondos, în data de 30 mai 2018, la Pescara, Italia. 

Potrivit unui articol publicat astăzi de abruzzolive.it, românul a povestit în fața instanței cum s-ar fi petrecut lucrurile. Gelu susține faptul că în acea zis a „crezut că glumește” și când „m-am apropiat de ea, avea ochii deschiși, am încercat să fac masaj cardiac și respirație gură la gură și am văzut că este moartă. Când au ajuns carabinierii și ambulanța, m-am îmbrăcat și nu-mi amintesc ce s-a întâmplat. M-am trezit la spital, au luat probe de sânge de la mine, apoi m-am dus la secția de poliție unde m-au întrebat cum s-a întâmplat. Pot spune că am găsit-o moartă când am ajuns acasă, m-am speriat”.

Însă, anchetatorii nu cred varianta dată de român și susțin faptul că Gelu ar fi ucis-o pe Monica. Potrivit urmăririi penale, bărbatul din 2014 până la moartea femeii, care a avut loc la 30 mai 2018 la Pescara, în timpul stărilor obișnuite din cauza abuzului de alcool, o ataca pe aceasta din motive inutile, lovind-o în mod repetat cu pumnii care i-au provocat echimozele evidente, controlând deplasările și convorbirile telefonice pe care femeia le avea cu alte persoane și cu fiicele sale, el a maltratat-o, Monica suferind fizic și moral.

Aceste circumstanțe agravante ar fi cauzat moartea femeii care, în final, în urma unei lovituri a provocat fracturi de coaste și alte leziuni care au dus la moarte. Gelu, care a fost asistat astăzi de un traducător, a spus că în acea zi când s-a întors acasă de la serviciu, a găsit ușa deschisă și că trupul femeii era pe jos. 

Următoarea audiere a fost stabilită pentru 30 septembrie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel