Italia. Român înjunghiat și abandonat într-o baltă de sânge de doi frați

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Român, găsit într-o baltă de sânge. A fost înjunghiat pe palierul casei 
Italia. Român, găsit într-o baltă de sânge. A fost înjunghiat pe palierul casei 

Doi frați din Marsala au fost arestați pentru tentativă de crimă împotriva unui cetățean român. 

TG. și T.V., acestea sunt inițialele celor doi frați deja condamnați, și acum închiși în închisoarea "Pietro Cerulli" din Trapani, după ce pe 24 mai, în Piazza Marconi, au fost protagoniștii agresiunii, care a dus la tentativa de omor.

Cu această ocazie, cetățeanul român s-a certat cu T.V., care l-a chemat în apărarea sa pe fratele său, T.G.. La sosirea fratelui său, spiritele s-au încins și, după câteva îmbrânceli, T.G. l-a înjunghiat pe român în piept.

Victima, în ciuda rănilor grave, a reușit să fugă, în timp ce atacatorul a continuat să îl amenințe cu moartea. La sosirea la spital, românul era în pericol de moarte. La locul înjunghierii, polițiștii i-au găsit pe cei doi frați, dintre care unul avea pete evidente de sânge.

Român înjunghiat și abandonat într-o baltă de sânge 

 

Odată ce i-au văzut pe polițiști, cei doi frați au fugit, dar au fost depistați în scurt timp în casele lor, de unde le-au fost confiscate hainele pătate de sânge ca dovezi ale faptei.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Având în vedere imaginea circumstanțială clară, G.I.P. de la Tribunalul din Marsala a emis un ordin de arestare preventivă în închisoare pentru ambii suspecți. După formalitățile obișnuite, cei doi bărbați au fost arestați preventiv și duși la închisoarea din Trapani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel