Italia. Român, înjunghiat mortal sub ochii soției. Criminalul a fost dus din nou la închisoare după ce fusese inițial eliberat

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Italia. Un român a amenințat cu un cuțit doi consăteni pentru a-i determina să îi dea un smartphone
Italia. Un român a amenințat cu un cuțit doi consăteni pentru a-i determina să îi dea un smartphone

Un român acuzat că și-a ucis prietenul de pahar chiar sub ochii soției, a fost băgat din nou la închisoare, după ce anchetatorii au găsit noi dovezi în acest caz. 

Gheorghe Busuioc, un român în vârstă de 44 de ani, principalul suspect în cazul uciderii unui alt român, Vasile Mihalcea (46 de ani), a fost dus la închisoare, după ce anchetatorii au descoperit noi dovezi în acest caz. Incidentul s-a petrecut într-o fermă de la marginea cartierului Carbonara din Bari, pe 12 mai.

Carabinierii l-au arestat pe român aseară, la Toritto, în zona Bari, în baza unui ordin de arestare emis de judecătorul de instrucţie al Tribunalului Bari.

Cum s-a petrecut crima oribilă

 

Vasile Mihalcea a fost înjunghiat la sfârşitul unei seri de petrecere la care au participat două cupluri: victima, presupusul criminal și soțiile acestora. Bărbatul de 44 de ani a fost reținut la câteva ore după crimă, în timp ce încerca să fugă la bordul unui tren.

Soția victimei a fost cea care a depus mărturia în baza căreia a fost arestat românul. Ulterior însă, femeia și-a retractat declarația, astfel că Busuioc a fost eliberat din închisoare.

Cercetările în această anchetă au continuat și, datorită analizei ştiinţifice a dovezilor ridicate de la locul faptei, în special, a hainelor şi încălţămintei purtate de bărbat, vechi in timpul cinei, pe care s-au găsit urme de sânge al victimei.

Busuioc a fost găsit într-o fermă din zona rurală din Toritto și dus la închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel