Italia. Român, înjunghiat în plină stradă. Tatăl său l-a răzbunat 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un scandal violent, terminat cu sânge, a avut loc pe o stradă din localitatea Caprarola, sâmbătă seara. Un tânăr român a ajuns la spital, cu răni grave după ce a fost înjunghiat.

 

Totul a început în jurul orei 22.00, când, conform celor reconstituite de anchetatori, doi tineri albanezi s-au apropiat de doi români. Se pare că cei patru erau beți şi chiar drogaţi. Între cei paru ar fi izbucnit un conflict spontan, iar unul dintre albanezi a scos un cuţit şi l-a rănit pe unul dintre români.

Imediat la faţa locului a sosit tatăl românului rănit, care, la rândul său, ar fi scos-o un cuţit şi l-a înjunghiat pe atacatorul albanez.

Carabinierii din stațiile Caprarola și Ronciglione, alături de colegii din Norma Ronciglione, au intervenit de urgenţă şi au reuşit să-l blocheze pe albanezul care îl rănise pe tânărul român. De asemenea, carabinierii au încercat să calmeze spiritele, scrie tusciaweb.eu.

Între timp, alți doi albanezi, văzându-și prietenul blocat de carabinieri, au sărit la bătaie la oamenii legii. Pentru a-i opri, carabinierii au folosit spray lacrimogen. Aceștia din urmă au fost arestați pentru rezistență și violență la adresa unui oficial public.  Dintre cei 5 implicați în luptă, patru au ajuns la spital, tânărul român fiind în stare gravă.  Cele cinci  persoane, implicate în scandal, vor fi cercetate pentru violenţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel