Italia. Român, implicat într-un accident mortal. Pentru muncitorul de 63 de ani nu s-a mai putut face nimic

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un șofer român a fost implict într-un accident mortal, la Mantova, Italia. Un muncitor de 63 de ani  murit pe loc.

Miercuri după-amiază, chiar înainte de ora 14, un muncitor mantuan în vârstă de 63 de ani, Marco Antonietti, angajat al companiei Gsa care se ocupă de curățarea industrială pe șantierele de construcții a murit într-un accident cumplit. Antonietti conducea o autoutilitară de serviciu și călătorea pe autostrada A14 între intersecția pentru A13 Bologna-Padova și joncțiunea Bologna Casalecchio.

Din cauza unui ambuteiaj de trafic mai în față, autoutilitara condusă de muncitorul de 63 de ani, s-a ciocnit cu un camion articulat, condus de un transportator român în vârstă de 42 de ani, care, frânând pentru a evita vehiculul din fața lui, a ajuns lateral. 

Românul în vârstă de 42 de ani a fost nevătămat, dar, din păcate, pentru Antonietti nu a avut nimic de făcut. Autoutilitara a intrat cu forță în spatele camionului și șoferul a rămas blocat în interior. 118 a intervenit imediat la fața locului cu mai multe ambulanțe, pompierii comandamentului Bologna și polițiștii de pe autostradă, informează gazzetta di mantova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel