ITALIA: Român fără adăpost, lăsat aproape FĂRĂ SUFLARE de doi conaționali pentru puținul avut - o bicicletă și un telefon

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 44 de ani, fără adăpost, a fost atacat de doi conaționali, care au încercat să îi fure puținul pe care îl avea. Cei doi atacatori l-au lăsat într-o baltă de sânge și au încercat să fugă cu bicileta și telefonul mobil al victimei.

Un bărbat român fără adăpost, care își ducea traiul de pe o zi pe alta în Bassanello, Italia, a fost la un pas să își piardă viața, după ce alți doi români l-au bătut. Evenimentul s-a petrecut vineri seară lângă podul Scaricatore din localitate, când cei trei români, care se știau din vedere, s-au întâlnit. 

Conform informațiilor adunate de poliție, forțele de ordine au fost aleratate cu privire la un scandal ce are loc vizavi de locuința sa. Ajunși la fața locului, polițiștii l-au găsit pe românul de 44 de ani într-o baltă de sânge, întins pe pământ și cu răni flagrante pe tot corpul. La scurt timp, polițiștii i-au identificat pe presupușii agresori -  doi cetățeni români de 27, respectiv 39 de ani și i-au arestat. Unul dintre ei a încercat să fugă cu o bicicletă, care s-a dovedit a fi a bărbatului atacat, iar altul a crezut că va putea să scape de polițiști dacă va merge pe jos. 

Cei doi sunt acuzați acum că  ar fi bătut victima fără niciun motiv, după ce i-ar fi distrus bicicleta și i-ar fi furat telefonul mobil, potrivit padovaoggi.it

Românul de 44 de ani, fără adăpost, a ajuns în stare gravă în spital, unde va avea nevoie de  treizeci de zile de spitalizare. El le-a povestit polițiștilor că era într-un bar unde bea o bere singur, atunci când a fost abordat brusc de cei doi tâlhari pe care îi știa la vedere, și care apoi l-au măcelărit pentru a-i lua smartphone-ul.

Cel care i-a venit în ajutor românului a fost un marocan, și el  fără adăpost, care, văzându-l pe pământ, l-a ajutat să aștepte primul ajutor.

În această dimineață, ambii agresori au fost judecați și arestați, însă au fost apoi eliberați cu interdicția de a rămâne în regiunea Veneto.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel