ITALIA. Român dispărut de la locul de muncă. Au găsit mașina lui Ioan cu portiera larg deschisă, dar nici urmă de el

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Cautari scafandri. Sursa foto: ilgazzettino.it
Cautari scafandri. Sursa foto: ilgazzettino.it

Un român de 55 de ani a dispărut misterios de la locul de muncă. El nu a mai ajuns acasă, dar mașina sa a fost găsită deschisă la marginea unui drum. Anchetatorii au periat zona, căutându-l chiar și în lacurile din apropiere.

Un român de 55 de ani a dispărut în mod misterios în Italia, în timpul serviciului. Polițiștii au găsit mașina bărbatului, cu portiera deschisă. Românul Ioan Savu e căutat acum de anchetatori.

Fiul său a anunțat carabinierii, văzând că tată lui nu a mai ajuns acasă luni, 18 noiembrie. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, cu o înălțime de aproximativ 1,80 și cu o construcție robustă, rezident cu soția sa într-un csat in Canneto Pavese, provincia Pavia, a fost văzut pentru ultima oară la 18.30, luni, cu o jumătate de oră înainte a încheierii schimbului de lucru.

Conform anchetatorilor, Ioan Savu, care lucrează la o firmă de logistică din Stradella, provincia Pavia, a fost în acea zi la serviciu. El a venit în jurul orei locale 13.00, așa cum îi e programul Înainte de a pleca de la muncă, el și-a lăsat  telefonul pe birou, iar de atunci, nu se mai știe nimic de el.

De asemenea, ieri, o rudă a precizat că Savu este o persoană foarte privată, legată de familie și, prin urmare, este imposibil să se creadă că ar fi putut pleca voluntar de acasă.

Alertați de familie, polițiștii au început cercetările. Ei au găsit mașina românului în parcarea firmei, și, în mod ciudat, avea portiera deschisă. Pompierii au început să patruleze și să caute românul chiar și în șanțuri și în rețeaua densă de canale, inclusiv într-un fel de lac artificial care poate fi folosit în caz de incendiu. O ipoteză, chiar dacă anchetatorii nu exclud nicio altă pistă, este că Ioan Savu ar fi putut fi victima unei boli bruște, relatează Il Giorno.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel