Italia. Român de 29 de ani, bătut crunt de trei conaționali chiar în fața casei: Atacatorii aveau cagule pe față

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
persoana_cagula_pe_cap
persoana_cagula_pe_cap

Un român de 29 de ani din Ferrara a fost gresat în fața casei sale de trei bărbați cu cagule. Cei trei atacatori au fost identificați de Poliția Locală după mai multe zile și acuzați de vătămare corporală gravă.

S-a întâmplat în primele ore ale zilei de joi, 1 iulie. Victima este un tânăr român în vârstă de 29 de ani, care locuia în Ferrara de trei ani împreună cu iubita sa, în zona Gad.

Joi dimineața, după cum a relatat el anchetatorilor, trei bărbați cu cagule l-au bătut cu lovituri de picioare și pumni, lăsându-l la pământ amețit și sângerând, cu nasul fracturat și buzele sparte, după care au fugit. Martori ai atacului au fost iubita victimei, și un băiat de culoare care trecea în acel moment pe un scuter.

Amândoi au contactat patrula de poliție locală Terre Estensi, care a intervenit la fața locului, și le-a furnizat detalii decisive care au făcut posibilă în câteva minute identificarea autorilor bătăii, care au fugit spre Piazzetta San Nicolò. Cu ajutorul unui echipaj Radiomobil al carabinierilor, cei trei au fost duși la cazarma carabinierilor din Via Del Campo, unde au fost identificați ca fiind doi frați, în vârstă de 27 și 23 de ani, ambii români.

Identitatea celui de-al treilea agresor a fost furnizată de victimă, care l-a recunoscut: este un compatriot de 35 de ani, cunoscut deja de ofițerii Poliției Locale. Toți trei vor trebui să răspundă acum pentru infracțiunea de vătămare corporală gravă, în concurs cu cealaltă. Cercetările și verificările sunt în curs de desfășurare de către Poliția Locală pentru a clarifica motivele bătăii, care pare a fi o adevărată acțiune punitivă, potrivit La Nuova Ferrara.

[citetse si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel