Italia. Un român condamnat la închisoare le-a scăpat carabinierilor printre degete timp de nouă ani. Aseară a mers la un hotel din Genova și nu a mai plecat liber

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un român condamnat la închisoare încă din anul 2012 în Italia a fost arestat la Genova, după ce a fost depistat de carabinieri într-un hotel. 

Polițiștii din Genova au arestat un român de 40 de ani, acesta fiind condamnat la închisoare cu executarea în baza unui ordin emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul din Florența.

Faptele care au dus la emiterea mandatului datează din 2012, perioadă în care bărbatul de 40 de ani obținuse bani de la un cetățean din Florența amenințând că îi spune surorii sale că este homosexual.

În 2019, românul a fost condamnat definitiv la 3 ani și jumătate de închisoare.

Duminică seară, românul s-a dus să stea peste noapte într-un hotel din centrul istoric al orașului Genova, iar sistemul automat de alertare al hotelului a raportat prezența sa la secția de poliție.

O patrulă a polițiștilor a mers să-l caute la hotel și, după identificare, l-au transportat la închisoare pentru a-și ispăși pedeapsa.

Spărgători români de bancomate, prinși după o operațiune ca-n filme

 

Trei spărgători români de bancomate din Italia au fost prinși de carabinierii din Florența, după o operațiune de amploare a forțelor de ordine. 

Cei trei români și-au mutat aria de operare și au plecat din Foggia pentru a jefui bancomatele din Florența. Potrivit imaginilor publicate de autorități, cei trei români aveau același mod de operare: aruncau în aer bancomatele și fugeau cu banii.

Cei trei inculpați, unchi și nepot de 37 și 22 de ani, din Orta Nova, și complicele lor de 36 de ani din Stornara, au fost arestați și transportați la închisoare.

Banda de spărgători a dat lovituri pe 27 octombrie și 7 noiembrie lângă Florența, folosind același tip de explozibil.

Potrivit anchetei, coordonată de procurorul adjunct al Florenței, Carmine Pirozzoli, cei trei s-au cazat în hoteluri din Florența, au planificat și apoi au executat loviturile, după care au fugit la Puglia.

Carabinieri Unității Operaționale a Compagnia di Firenze, cu sprijinul colegilor din Companiile din Foggia și Cerignola, i-au prins pe cei trei spărgători de bancomate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel