Italia. Român, condamnat la închisoare după ce și-a BĂTUT cu bestialitate angajatorul

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Un român în vârstă de 37 de ani a fost condamnat la 6 luni de închisoare, după ce a bătut cu bestialitate un pensionar italian din localitatea Barbarano Romano. 

Românul a recurs la acest gest după ce italianul l-a angajat pentru o lucrare, însă nu l-a plătit pentru munca prestată. Victima a ajuns la spital din cauza rănilor suferite, având nevoie de 40 de zile de spitalizare.

Potrivit presei italiene, autorul agresiunii, un muncitor român cu inițialele A.H., nu și-a primit banii conveniți pentru lucrările de construcție a rampei unui garaj. Valoarea datoriei: 7.500 de euro. Românul s-a săturat să fie dus cu vorba și a decis să rezolve problema cu forța.

În data de 29 noiembrie 2017, muncitorul român și cel care îl tocmise pentru lucrare s-au întâlnit pe o stradă din localitate. Tânărul a decis să-i reamintească italianului de datorie, dar acesta nu s-a arătat deloc dispus să o achite.

Vezi și: Italia. Un adolescent român și-a BĂTUT cu bestialitate propria mamă. Carabinierii au fost șocați

"Lucrarea a fost făcută greșit. Am fost dezamăgit de rezultat și nu voi plăti", a spus pensionarul, care, după o mică altercație, a fost atacat de român și bătut până la leșin.

Pensionarul s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral, necesitând peste 40 de zile de spitalizare și aproximativ cinci luni pentru a reveni la normal.

Românul a fost condamnat de Tribunalul din Viterbo, în 7 februarie, la 6 luni de închisoare, pentru vătămare corporală agravată. Totodată, conaționalul trebuie să plătească și despăgubiri materiale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel