Italia. Român beat, arestat după ce a facut scandal și a deranjat trecătorii din zona gării din Salerno

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV
Român fără adăpost, înjunghiat la gară în Florența, Italia. Arma este de negăsit / Foto ILUSTRATIV

Un român aflat sub influența alcoolului a fost arestat, după ce a făcut scandal și a deranjat trecătorii din zona gării din Salerno.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, atunci când tânărul de naționalitate română s-a îmbătat și a început să se certe cu un prieten. După ce acesta l-ar fi lăsat baltă, bărbatul a continuat să facă scandal și să deranjeze trecătorii din apropierea gării din Salerno.  

Scandalagiu arestat după ce a consumat o cantitate mare de alcool 

 

Carabinierii au arestat un român care hărțuia trecătorii din apropierea gării în noaptea de sâmbătă spre duminică pentru deranjul liniștii publice. Potrivit Ondanews, bărbatul aflat în stare de ebrietate era din Nocera. Bărbatul a devenit rapid deranjant pentru cei din jur, astfel că unii cetățeni au alertat poliția, care a sosit imediat pentru a-l opri.

Italia. Un român, care a fugit din arest la domiciliu, s-a îmbătat și a atacat o patrulă de carabinieri 

 

Momente de tensiune, ieri după-amiază, la Pisciotta. Carabinierii au fost solicitați să intervină după ce un bărbat beat, de origine română, căzuse pe o stradă. 

La vederea patrulei de carabinieri, bărbatul a devenit agitat și a încercat să-i atace. În plus, bărbatul a sărit la bătaie și la medicii, care au ajuns la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Într-un final, românul a fost blocat și identificat. La finalul cercetărilor, carabinierii au stabilit că românul trebuie să se afle în arest la  domiciliu, de unde fugise, relatează  salernotoday.it.

Drept urmare, bărbatul a fost arestat, acuzat că a evadat din arest la domiciliu,  unde trebuia să se afle, dar și că a opus rezistență unui funcționar public. Parchetul Vallo della Lucania a fost anunțat despre acest incident.

Un alt român, de 49 de ani, a evadat din arest la domiciliu din cauza certurilor constante cu soția sa. Judecătorul i-a dat dreptate și l-a trimis la închisoare, unde va ispăși pedeapsa pentru contrabandă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel