Italia. Român arestat pentru tentativa de viol și tentativă de omor asupra unor conaționali

Eduard Pascu |
Data publicării:
carabinieri
carabinieri

Un român în vârstă de 58 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a fost arestat pentru tentativă de viol, tentativă de omor și port ilegal de armă albă. 

Atacul românului a fost dat asupra unei barăci de pe Via Castel Guido din Roma, locuită de o româncă în vârstă de 51 de ani și soțul ei de 48 de ani de asemene tot român. Agresorul a așteptat ca vecinul său să plece pentru a o ataca și a o viola pe femeie.

Apelul către carabinieri a venit din partea femeii. Potrivit primelor cercetări făcute de soldații Companiei Roma Cassia care au intervenit, agresorul a intrat în baracă abia după ce l-a văzut pe bărbat ieșind, încercând mai întâi să-i atace soția și apoi să o violeze.

Țipetele femeii l-au făcut însă pe soț să devină suspicios și, odată întors, a încercat să îl alunge pe atacator, însă acesta a reacționat foarte violent, înjunghiindu-l de mai multe ori în cap, abdomen, piept și umărul drept.

Soția sa a fost și ea rănită. La sosirea la fața locului, personalul medical i-a găsit atât pe soție, cât și pe soț într-o baltă de sânge. Soțul a fost transportat pe calea aerului la Spitalul Gemelli în stare gravă și în prezent se află în pericol de moarte, în timp ce soția sa a fost transportată la St. Camillus în cod roșu, dar din fericire viața ei nu este în pericol.

Cercetările poliției au permis apoi depistarea agresorului, un bărbat român de 58 de ani care a fost găsit nu departe de locul atacului. Și el era rănit la picior. Acesta a fost dus la Spitalul Aurelia.

Românul în vârstă de 58 de ani, cu condamnări anterioare, a fost arestat pentru tentativă de viol, tentativă de omor și port ilegal de armă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel