Italia. Român, arestat după ce a adormit în tren și a greșit gara. Polițiștii au avut parte de o surpriză când l-au verificat

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român în vârstă de 34 de ani a fost arestat în Italia, după ce a adormit în tren și a greșit gara în care trebuia să coboare. 

Carabinierii din Aurisina (Friuli-Venezia Giulia) au depistat un cetățean român în vârstă de 34 de ani, pe numele căruia exista un mandat european de arestare în scop de extrădare.

Tânărul era condamnat la trei ani de închisoare pentru infracțiuni comise în România în anul 2016, însă a reușit să fugă în Italia.

Potrivit presei locale, după ce a petrecut un timp lucrând la negru în regiunea Calabria, fugarul și-a găsit prin intermediari un loc de muncă în Austria, ca tăietor de lemne, și a plecat cu trenul către destinația noului loc de muncă. El trebuia să ajungă la Tarvisio, în nord-estul provinciei Udine (la granița cu Austria). 

În loc să ajungă la Treviso, s-a trezit la granița cu Slovenia

 

Din păcate, în timpul călătoriei românul a adormit și s-a trezit în gara Visogliano, din localitatea Sistiana, la granița Italiei cu Slovenia, fără niciun ban și fără altă posibilitate de a-și relua călătoria către Austria.

Neștiind ce să facă, tânărul român a încercat să ceară bani trecătorilor din centrul localității Sistiana, moment când a fost văzut de carabinierii unității Radiomobile din Aurisina.

Aceștia i-au verificat actele și au descoperit că este pus sub urmărire de către Autoritatea Judiciară din România, așa că l-au arestat și l-au transportat la închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel