Italia. Român, arestat după ce a violat o tânără de 25 de ani pe o străduță din Milano

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român de 28 de ani a fost arestat la Milano, fiind acuzat că a violat o fată de 25 de ani pe o străduță lăturalnică din Milano. 

Potrivit publicației Italia Sera, incidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în apropierea intersecției străzilor via Bramantino și via De Predis. 

Tânărul de 28 de ani, cunoscut autorităților cu antecedente penale, a batjocorit o tânără de 25 de ani. Mai întăi, românul a atins-o în zona intimă, iar apoi a atacat-o.

Un bărbat care trecea întâmplător prin zonă a auzit țipetele fetei. El a intervenit și a salvat-o din mâinile atacatorului. Atunci când a văzut că nu-și poate duce fapta la bun sfârșit, românul a fugit cu geanta victimei.

La fața locului au sosit rapid un echipaj de poliție și o Ambulanță. Medicii i-au acordat fetei primul ajutor și au transportat-l la spital, având nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

În baza descrierilor făcute de victimă și de martorul care a intervenit, polițiștii l-au capturat în timp record pe românul de 28 de ani. Acesta era client vechi al polițiștilor, având antecedente penale.

Tânărul a fost arestat, fiind transportat la închisoarea din San Vittore.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel