Italia. Român agresiv cu soția, după ce aceasta a fugit de acasă cu copiii

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Român agresiv cu soția, după ce aceasta a fugit de acasă cu copiii
Italia. Român agresiv cu soția, după ce aceasta a fugit de acasă cu copiii

Bărbatul de naționalitate română a devenit agresiv cu soția sa, după ce aceasta a plect de acasă cu copilul. Acesta a fost arestat de carabinieri într-un apartament din zona Barca, Bologna, Italia.

Carabinierii de la Nucleo Radiomobile din Bologna au arestat un bărbat român de 33 de ani, responsabil de maltratarea soției sale în prezența copiilor lor minori. Arestarea a fost făcută în flagrant delict în timpul unei intervenții efectuate de carabinieri într-un apartament din zona Barca, unde fusese semnalată o persoană care lovea cu piciorul în ușa unei case.

 

Românul a fost prins de poliție chiar când își agresa soția

 

La sosirea carabinierilor, bărbatul, identificat ca fiind un român de 33 de ani, rezident în Castel Maggiore, se afla pe palierul blocului într-o stare de mare agitație. În apartament se aflau soția sa, un compatriot de 30 de ani, mama acestuia din urmă și copiii cuplului, doi copii de 1 și 4 ani.

Femeia în vârstă de 30 de ani, vizibil speriată, a povestit că se refugiase în casa mamei sale din Bologna pentru a scăpa de soțul ei, care o agresase verbal și o amenințase cu moartea în seara precedentă, în timpul unei dispute de gelozie, izbucnite în casa lor din Castel Maggiore.

Vezi și: Italia. Un hoț român de apartamente, urmărit încă din 2017, a fost arestat cu ajutorul rețelelor de socializare

 

În urma plângerii făcută de femeie, bărbatul a fost arestat

 

Ieri, când s-a întors de la serviciu, bărbatul de 33 de ani și-a dat seama că soția sa plecase de acasă și, furios, a început să o caute peste tot, dându-i de urmă la scurt timp în apartamentul mamei sale. Acolo, femeia se refugiase cu cei doi copii. Audiată de carabinieri, aceasta a raportat o situație care dura de mult timp, în ciuda faptului că nu depusese plângere mai devreme.

Atitudinea amenințătoare a soțului față de soția sa a continuat chiar și în fața poliției. În urma arestării, la ordinul Procuraturii din Bologna, bărbatul de 33 de ani a fost dus la Dozza, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel