Italia. Un hoț român de apartamente, urmărit încă din 2017, a fost arestat cu ajutorul rețelelor de socializare

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Femeie găsită moartă pe stradă în Italia: un român ar fi aruncat-o de la pe fereastră
Femeie găsită moartă pe stradă în Italia: un român ar fi aruncat-o de la pe fereastră

Căutat de poliție încă din 2017, un fugar român în vârstă de 30 de ani, fără domiciliu stabil, a fost depistat și arestat cu ajutorul rețelelor de socializare.

Bărbatul, un cetățean de naționalitate română, specializat în spargeri de apartamente, era căutat de aproximativ cinci ani de poliție, în urma acțiunilor sale ilegale cu apartamente.

 

Hoț de apartamente, prins de poliție cu ajutorul social media

 

Acesta a plătit cu arestul pentru mania sa de a posta fotografii pe rețelele de socializare, acestea fiind cele care le-au permis carabinierilor să îl localizeze.

Românul dat în urmărire este în vârstă de 30 de ani și nu are un domiciliu stabil în Italia. Acesta avea un mandat de arestare emis de Procuratura din Como pentru infracțiuni contra patrimoniului, în principal furturi din locuințe.

Carabinierii de la Nucleul Operativ al Companiei Casilina din Roma, Italia l-au depistat și l-au încătușat imediat când au putut să îi dea de urmă. Hoțul avea obiceiul de a posta constant fotografii cu el prin capitală, pe rețelele de socializare, atât pe Facebook, cât și pe Instagram.

 

Românul a fost condamnat la închisoare 

 

Românul nu s-a gândit probabil că va fi reperat de poliție, deoarece era foarte atent să nu încadreze graffiti, panouri și nume de străzi în imagini. Însă, munca meticuloasă de investigație a carabinierilor din Roma le-a permis să restrângă cercul de investigație la zona Cinecittà, unde, de fapt, tânărul de 30 de ani a fost găsit și localizat în timp ce se plimba pe Via San Giovanni Bosco.

Conform legii, în urma arestării, bărbatul va trebui să execute o pedeapsă de 2 ani și 3 luni și a fost deja dus la închisoare, conform presei străine, Canaledieci.

Vezi și

Italia. O furgonetă s-a ciocnit cu un camion pe A4. Un român a fost rănit și se află la spital

 

Un bărbat de naționalitate română a intrat cu furgoneta sa într-un camion pe autostrada A4, Italia. În urma accidentului românul a fost rănit și se află la spital.

Accidentul de vineri după-amiază, 9 septembrie, din jurul orei 16.00 s-a produs pe autostrada A4 din Italia sau Serenissima. Aceasta face legătura între Torino și Trieste prin Milano și Veneția, între San Stino și Portogruaro.

Continuă știrea aici..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel