Italia. Reţea internaţională de TRAFICANŢI, destructurată. Mai mulţi ROMÂNI şi albanezi OBLIGAU fete tinere să se prostitueze

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
retea-criminala-destructurata-italia
retea-criminala-destructurata-italia

Mai mulţi români şi albanezi au găsit o metodă uşoară de a face bani fără a munci.  Aceştia forţau fetele tinere să se prostitueze de-a lungul Via Emilia, între Parma și Reggio Emilia.

 

 

Este vorba despre fete tinere din est, pe care le obligau să se prostitueze de-a lungul via Emilia, între Parma și Reggio Emilia. Mai mult, aceştia, vindeau şi droguri în piața de droguri din Reggio Emilia.

Patru persoane au fost arestate de carabinierii din Castelnovo nè Monti, care au aplicat ordinele de arest preventiv, emise de procurorul din Reggio Emilia. Alte cinci membrii ai reţelei sunt daţi  în căutare în Italia.

Astfel, oamenii legii din Italia au reuşit în acest fel să destructureze o grupare criminală, din care făceau parte albanezi, români și italieni. Membrii reţelei sun acuzaţi de exploatarea sexuală a tinerelor, de comercializare de droguri şi violenţă. Operațiunea, coordonată de procurorul adjunct Giulia Stignani, a început în  2016. Poliţiştii au depistat patru dintre cei nouă suspecți care au fost arestați între provinciile Brescia și Reggio Emilia. Ceilalţi cinci membri ai reţele sunt căutaţi în continuare, scrie parmatoday.it.

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel