Italia. Răsturnare de situație în cazul românului masacrat că a salutat o fată pe plajă: Versiunea tinerei poate schimba cursul anchetei

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr de 24 de ani este judecat pentru vătămare corporală, după ce l-a bătut crunt, din gelozie, pe un român pentru că a început să vorbească cu prietena lui, pe plajă. Tânăra a depus mărturie și declarațiile sale ar putea schimba cursul anchetei.

Un român a fost lovit cu bestialitate,  cu pumnii și picioarele în față, din motive de gelozie. Pentru această acuzație de vătămare corporală, Hamza Mbarek, în vârstă de 24 de ani, născut în Loreto și rezident la Casa Hotel, este judecat.

Episodul în cauză s-ar fi petrecut în august 2015 pe porțiunea de plajă numită Montecatini din Porto Recanati. În acea seară de sărbătoare, Mbarek se afla în compania prietenei sale, o tânără din Porto Recanati, când un român s-a apropiat de ea și i-a cerut informații, poate pentru a o „agăța“.

La scurt timp, a sosit bărbatul de 24 de ani și s-a luat de român pentru încercarea acestuia de a se apropia de ea, fracturându-i incisivii și degetul mare și provocându-i multiple zgârieturi, astfel încât în final bărbatul a primit la Urgențe un prognostic de o lună.

Ieri dimineață, la tribunalul din Macerata, procurorul Raffaela Zuccarini a audiat-o în calitate de martor pe fată, care nu-și amintește mare lucru din acea seară, dar care, potrivit prietenului ei, i-ar fi spus că românul a jignit-o, iar acest lucru ar fi declanșat reacția ei.

Acuzatul va putea, de asemenea, să prezinte versiunea sa asupra evenimentelor. Prin urmare, procesul pentru vătămare corporală împotriva tânărului de 24 de ani a fost amânat până în ianuarie, când judecătorul Andrea Belli va pronunța sentința, informează Il Resto del Carlino.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel