Italia. Prostituată româncă, agresată și jefuită de un client. Tânărul, condamnat la închisoare 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV
Foto: ILUSTRATIV

Un tânăr de 20 de ani, din Pontevico, a fost condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, fiind acuzat că a atacat și jefuit o prostituată de orginie română.

Se pare că cei doi nu s-au înțeles la preț și tânărul ar fi lovit-o pe fată, provocându-i mai multe răni pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale. În timpul procesului, tatăl agresorului i-a luat apărarea. „Fiul meu aștepta o femeie mai tânără. Când a văzut că băiatul a refuzat-o, fata a pretins să fie plătită cu 100 de euro pentru că a fost deranjată. Din câte știu, el a plătit-o, dar ea i-a cerut mai mulți bani. Apoi, băiatul meu a tras-o și a alungat-o din casă, nu a atacat-o”, a povestit tatăl agresorului.

Acuzarea ceruse 6 ani și 8 luni de închisoare pentru agresor, scrie bresciatoday.it. La procedura judiciară a fost anexată și o scrisoare de amenințare pe care tânărul de 20 de ani ar fi trimis-o unui carabinier, care îl amendase pentru tulburarea ordinii publice. „Îți voi sparge capul cu un burghiu”, a scris tânărul.

Faptele s-a petrecut în 2019, între lunile martie și iunie, când băiatul avea încă 18 ani. În acea perioadă au fost trimisă și scrisoarea de amenințare la adresa unui carabinieri. Ulterior a urmat atacul asupra prostituatei, care a fost contactată online și invitată la domiciliul tânărului pentru servicii sexuale.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel