Italia. "Prietenie ciudată" între un italian de 80 de ani și o româncă. Femeia a primit în dar 30.000 de euro dar a fost chemată în instanță de rudele bătrânului

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

O româncă a profitat de naivitatea unui pensionar italian în vârstă de 80 de ani și a obținut de la acesta nu mai puțin de 30.000 de euro. 

O româncă în vârstă de 40 de ani a profitat de un pensionar italian din Modena (Emilia-Romagna) și a primit de la acesta sume de bani care totalizează peste 30.000 de euro.

Cei doi s-au cunoscut într-un mall

 

Potrivit presei din Italia, totul a început în urmă cu câțiva ani. Cei doi s-au cunoscut într-un centru comercial din Modena, iar la câteva minute femeia îi vorbea deja bărbatului italian în vârstă de 80 de ani despre problemele cu care se confruntă în viață. Desigur, în primul rând despre cele financiar economice.

Potrivit acuzațiilor prezentate în instanță, în numai trei luni femeia a reușit să obțină de la acest bărbat nici mai mult, nici mai puțin decât 30.000 de euro, datorită atitudinilor sale deosebit de „afectuoase”.

Se pare că femeia a fost cea care s-a apropiat de bătrân, plângându-se că are nevoie de cineva cu care să poată avea o relație. Imediat s-a născut o "ciudată prietenie" între cei doi, caracterizată de numeroase întâlniri în timpul cărora binefăcătorul i-a dăruit femeii cecuri, precum și sume importante de bani, retrase de la diferite bancomate.

Românca este pusă sub acuzare

 

Românca de 40 de ani a fost pusă sub acuzația de eludare a incapacității unui bărbat italian în vârstă. Presupusa victimă i-ar fi dăruit inculpatei mai multe cadouri într-un timp foarte scurt, ca urmare a unei prietenii care, de-a lungul timpului, a devenit din ce în ce mai "intimă".

Cea care s-a sesizat a fost chiar fiica octogenarului. Femeia a depus o plângere după ce și-a dat seama de „găurile” considerabile din contul bancar al tatălui ei. În urma investigațiilor, a reieșit că sumele de bani care lipseau fuseseră dăruite româncei.

De cealaltă parte românca, fără un loc de muncă, a negat vehement acuzațiile și a precizat că nu a înșelat pe nimeni, ci doar a acceptat ajutorul bătrânului de care o leagă o prietenie sinceră.

Avocatul apărării susține că, în ciuda vârstei sale, victima își amintește foarte bine de gesturile sale generoase, iar românca a recunoscut că a primit ajutor material, deși nu a recunoscut suma finală.

romanca-batran-italian-30000-euro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel