Italia. Preotul Ciprian, apel pentru credincioși, după ce tatăl român a murit când se întorcea de la biserică cu soția și cei trei copii

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Preotul paroh Ciprian Gavrlescu, de la Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Leon”, din Alcamo, Italia, a făcut astăzi un apel către oameni pentru a ajuta familia care și-a pierdut soțul respectiv tatăl în groaznicul accident de duminică.

„Frați creștini, cu întristare adâncă și cu durere, aduc spre cunoștință, pentru cei care n-au aflat încă, de tragedia întâmplată în parohia noastră duminică 17 Ianuarie, când o familie care se întorcea după Dumnezeiasca Liturghie de la biserică spre casă, a avut un accident, în urma căruia stâlpul/capul familiei a plecat la Domnul, iar restul familiei: soția și cei 3 copilași de 10, 7 și aproape 2 anișori, sunt internați în spital după ce au suferit și ei multiple leziuni și fracturi.

Citește și Italia. El este românul mort în accidentul rutier grav. Soția și trei copii minori, răniți. Familia se întorcea de la biserică

Să cădem cu toții în genunchi înaintea Domnului și a Preacuratei Maici, rugându-ne să odihnească sufletul robului Său Gabriel, iar pe cei rămași în suferință atât fizică cât mai ales sufletească, pierzându-și soțul și tatăl, să-i vindece și să-i întărească!Gabriela CeciliaGiusseppe Gabriel Giulia Ioana Teodora.

Este vremea ca toți să arătăm compătimire și solidaritate față de cei greu încercați în aceste vremuri, și-așa nu prea liniștite și să punem Evanghelia în practică, fiecare după putința lui.

De aceea facem apel, la cei cu inima bună, care doriți să ajutați concret familia suferindă; dacă vreți să dăruiți un bănuț pentru repatrierea lui Gabriel sau a ajuta pe cei care după ce ies din spital vor avea numeroase lipsuri, o puteți face astfel:

1) contul familiei, pe numele dnei Fâșie Gabriela Cecilia: IBAN: IT08G3608105138297361497368

2) cei care nu aveți posibilitatea să faceți transfer bancar, puteți veni la biserica duminica 24 Ianuarie sau luați legătura cu mine la nr de telefon: +39 353 3128370, sperând ca prin tot ce vom reuși să adunăm, să aducem mângâiere atât cât și cum putem...

Rog pe Domnul Atotmilostivul să vă binecuvinteze pe toți după dragostea Lui și să vă ocrotească în toată vremea!!!”, a scris preotul Ciprian Gavrlescu.

 

Doamne ajută! Frați creștini, cu întristare adâncă și cu durere, aduc spre cunoștință, pentru cei care n-au aflat încă,...

Publicată de Parohia Ortodoxă Română "Sfântul Leon" Alcamo pe Marţi, 19 ianuarie 2021

 

Tatăl a murit pe loc

 

Incidentul a avut loc la Alcamo, în provincia Trapani (Sicilia). Maşina în care se afla românul de 40 de ani, împreună cu soţia şi cei trei copii, s-a izbit frontal cu un alt autoturism condus de o femeie.

Tatăl a murit pe loc, în timp ce ceilalţi patru pasageri au fost răniţi. Polițiștii spun că unul dintre cei doi șoferi ar fi pierdut controlul volanului, din cauza suprafeței umede a carosabilului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel