ITALIA. Pieţele publice revin la viaţă. Ce condiţii TREBUIE respectate

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Încet-încet italienii îşi revin la viaţă, reluându-şi activităţile dinainte de declararea pandemiei de Covid19. În oarşul Cuneo, piaţa Galimberti şi-a deschis porţile de dimineaţă. Astfel, respectând regulile impuse de Guvernul italian, mai multe persoane au venit la piaţa Galimberti.

 

Piețele nealimentare din oraşul italian Cuneo, s-au deschis, iar standurile poziționate în mod normal pe străzi au fost mutate în Piazza Galimberti.  

Cu toate acestea toţi trebuie să respecte regulile de distanţare socială, sunt permise doar două puncte de intrare și ieșire din piaţă pentru a putea fi monitorizate şi pentru a evita aglomeraţia, titrează targatocn.it. 

Vânzătorii şi clienții trebuie să poarte măşti, atât în ​​pieță, cât și în zonele de acces. Intrarile sunt verificate de voluntarii Protecţiei Civile ale Municipiului si ai Asociaţiei Naţionale Alpine. 

Băncile de sub arcadele din Piaţ Galimberti au fost mutate pe trotuarul exterior. De-a lungul Via Roma, accesul pietonal la zona pieței din Vicolo Cattedrale, Via Peveragno, Via Cacciatori delle Alpi, Vicolo Quattro Martiri, Via Fratelli Vaschetto și Via Armando Diaz este interzis.


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel