Italia. Patronul italian care a înjunghiat în gât un muncitor român și-a aflat pedeapsa

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Patronul italian care a încercat să omoare un angajat român în fața colegilor săi și-a primit pedeapsa. El a fost condamnat la 10 ani de închisoare. În plus, va trebui să-i plătească românului o despăgubire în valoare de 50.000 de euro.

Totul s-a petrecut pe 8 mai, atunci când un muncitor român în vârstă de 47 de ani, cu reședința în Cherasco, Italia, a fost înjunghiat în gât de patronul său, într-un atelier de mașini agricole, în faţa tuturor colegilor. Italianul l-a lovit cu cuțitul în gât și apoi alergat după el cu o bară de fier în mână. Totul a pornit de la o ceartă dintre cei doi care a degenerat.

Vezi aici detalii: Italia. Muncitor ROMÂN, ÎNJUNGHIAT în gât de patron în fața colegilor

"Ani de zile m-a stresat. Zicea că sunt bogat și că am bani", a spus Giuseppe Sanino în fața judecătorului pentru a-și justifica fapta. Cel care l-a oprit pe italian să-l omoare pe român a fost fratele său mai mic, o tragedie fiind astfel evitată.

Italianul l-a atacat cu intenția clară de a-l ucide

 

Românul a fost reprezentat de avocatul Roberto Ponzio di Alba, care a declarat: "Modalitatea acestui atac dezvăluie o dorință de a ucide din partea agresorului, care a lovit victima în zona gâtului, orice rană în acea zonă având o probabilitate uriaşă de deces. Agresorul apoi mi-a urmărit clientul cu o bară de fier, manifestând astfel din nou intenția de a ucide. Numai intervenția promptă a altor persoane a evitat ceea ce ar fi putut deveni o execuție".

Miercuri, 18 decembrie, antreprenorul italian Giuseppe Sanino (63 de ani) din localitatea Salmour (provincia Cuneo) a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Totodată, tribunalul a decis ca muncitorul român să fie despăgubit cu suma de 50.000 de euro pentru rana provocată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel