ITALIA: Șofer român de TIR, acuzat că a omorât un om în timp ce...dormea

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român în vârstă de 47 de ani este acuzat de uciderea unui mopedist italian, care a intrat în plin în TIR-ul parcat de român pe timp de noapte, pentru a se odihni.

Un şofer român de camion e acuzat de omor în Italia, după ce a parcat TIR-ul pe şosea, noaptea. Fiind prea obosit, românul în vârstă de 47 de ani s-a dus în semiremorcă şi a adormit pe o saltea dintre cele pe care trebuia să le livreze a doua zi.

El a parcat camionul pe o stradă prin Cesare Pavese din Cerasolo di Coriano, care, de obicei, ziua e foarte aglomerată. Pentru că remorca tTIR-ului era nesemnalizată corespunzător, iar strada se aglomerează pe timpul zilei, românul s-a ales acum cu dosar penal pentru omor stradal. Și asta după ce un italian în vârstă de 52 de ani, Alessandro Ardini, a intrat cu mopedul direct în remorca TIR-ului, în timp ce se îndrepta spre serviciu.

Totul s-a petrecut în iulie 2016, dar de atunci românul, care a fost găsit responsabil pentru accidentul în care italianul și-a pierdut viața, este  judecat sub acuzația de omor stradal. Fiica victimei s-a constituit ca parte civilă la prima înfăţişare a procesului, scrie corriereromagna.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel