Italia. O tânără ROMÂNCĂ a MURIT în urma unui ACCIDENT. Impactul VIOLENT i-a fost FATAL fetei de doar 22 de ani

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură fiorenzuola.ilpiacenza.it
Sursa foto: captură fiorenzuola.ilpiacenza.it

O tânără româncă de numai 22 de ani, Filoteea Furdui, a murit într-un accident teribil, după ce, din motive necunoscte, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un canal aflat pe marginea drumului.

O tânără româncă de numai 22 de ani, Filoteea Furdui, a murit într-un accident teribil, după ce, din motive necunoscte, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina de un canal aflat pe marginea drumului, scrie Observator. Tânăra se afla la volanului unui Volkswagen Lupo şi circula pe strada Degli Orsi din localitatea Fiorenzuola d'Arda când, din motive necunoscute, a pierdut controlul și s-a izbit violent cu mașina de un canal aflat pe marginea drumului.

Impactul violent i-a fost fatal fetei, care a suferit răni grave la nivelul feţei şi a toracelui. Potrivit publicaţiei La Nazione, maşina româncei a fost descoperită abia sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 8.00.

Cel care a făcut descoperirea a sunat imediat după ajutor, însă medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru tânăra româncă, fiind nevoiţi să declare decesul. Filoteea locuia în Fiorenzuola împreună cu mama Elena și fratele său, Alex. Prietenii spun despre tânără că era o persoană fericită, care se bucura de viață.

Pe lângă familia îndurerată, Filoteea a lăsat în urmă şi un iubit, pe Gianluca Leni, şi el îngenuncheat de durere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel