Italia. O româncă și soțul ei au ajuns în cătușe, după ce au jefuit un bătrân. Cei doi soți ascundeau în casă o avere

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. O româncă a ajuns în cătușe, după ce l-a jefuit un bătrân
Italia. O româncă a ajuns în cătușe, după ce l-a jefuit un bătrân

O româncă, născută în 1980, este cercetată de polițiști, după ce a jefuit un bătrân, în vârstă de 73 de ani, din comuna Capriolo, provincia Brescia.

Un ofițer al poliției locale a observat, de departe, scena jafului. În plus, momentul când românca a smuls lănțișorul de aur de la gâtul bătrânului a fost filmat de camerele de supraveghere instalate în zonă.  Agenții de la Polția Verbania urmăreau, de ceva timp, niște hoți, care activau în tot nordul Italiei.

Odată ce camerele din comuna Capriolo au interceptat plăcuța de înmatriculare a mașinii cu care se deplasau infractorii, alarma s-a declanșat. Un ofițer al poliției locale, era la datorie în Piazza Mercato, așteptând hoții, care nu au întârziat să apară. Femeia, de origine română, s-a apropiat de un localnic, în vârstă de 73 de ani și, cu scuza de a-i cere informații, i-a sustras cu îndemânare lanțul de aur, fără ca el să observe, scrie bresciatoday.it.

Cu prada în mână, femeia a ajuns la soțul ei, care o aștepta într-o mașină cu un minor. Ulterior, cei trei au plecat. Poliția Judiciară a Cartierului General al Poliției Verbania a pornit în urmărirea infractorilor până la domiciliul acestora din Paderno Dugnano, provincia Milano. Înainte de a intra în casă, hoții au fost opriți. În mașina românilor, polițiștii au găsit lanțul de aur furat de la Capriolo. În timpul perchezițiilor, agenții de poliție au găsit în casa românilor 4 mii de euro în numerar și diverse obiecte de valoare. În timp ce copilul a fost plasat în grija rudelor, cei doi români au fost arestați.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel