Italia. Român blocat de polițiști pe aeroport, când venea spre România: Avea o avere mototolită în ziare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român în drum spre România a fost săltat de autorități din aeroport, după ce i-au verificat bagajele. Acesta avea geanta burdușită cu bani nedeclarați. Suma de bani recuperată în Olbia de către funcționarii Agenției Vamale și a Monopolurilor și ai Guardia di Finanza în trei operațiuni diferite desfășurate la aeroportul internațional "Costa Smeralda" se ridică la 40.000 de euro.

Puțin peste 17 mii de euro au fost găsiți în geanta unui cetățean român care pleca spre București: banii fuseseră mototoliți în hârtie adezivă.

Cea de-a doua operațiune a implicat o femeie, cetățean german: deși declarase că are asupra sa 8 000 de euro, avea la ea peste 11 000 de euro.

În fine, în cel de-al treilea caz, un rus a încercat să ascundă toți cei 11.450 de euro pe care îi avea asupra sa. Cei trei au ales să plătească imediat amenda.

De la începutul anului, Agenția pentru Vamă și Monopoluri a descoperit peste 61.000 de euro transportați pe aeroportul din Olbia fără a fi declarați în mod corespunzător, se arată într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel