Italia. O ROMÂNCĂ, prinsă după 12 ANI. Era pe lista „Most Wanted” a Interpol după ce a UCIS un tânăr cu un pantof cu toc

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

Anca Maria Murg, o româncă în vârstă 30 de ani, plasată pe lista „Most Wanted” a Interpol după ce a omorât un tânăr cu un pantof cu toc într-o discotecă din Braşov, a fost arestată la Napoli.

Carabinierii din Napoli au reuşit să o identifice şi să o prindă pe Anca Maria Murg în localitatea Scafati (provincia Salerno). Românca în vârstă de 30 de ani era pe lista celor mai căutaţi infractori condamnaţi din Europa pentru o crimă odioasă comisă în anul 2007, într-o discotecă din Braşov.

Tânăra româncă a fost arestată de autorităţile italienie, anunță Observator, iar în prezent aşteaptă să fie extrădată pentru a-şi executa pedeapsa.

În anul 2013, Anca Maria Murg a fost condamnată de Tribunalul Hunedoara la 20 de ani de închisoare pentru crimă, însă tânăra a reuşit să fugă şi să se ascundă în toţi aceşti ani.

 

Tânăr ucis cu un pantof cu toc într-o discotecă din Braşov


Crima odioasă pentru care Anca Maria Murg îşi va petrece următorii 20 de ani într-o închisoare din România s-a petrecut pe 16 septembrie 2007. Tânăra, atunci în vârstă de numai 18 ani, se afla într-un club de noapte din Tâmpa (Braşov), alături de câţiva prieteni. La un moment dat, între grupul fetei şi alţi tineri din discotecă a izbucnit un scandal.

Un tânăr de 18 ani, din grupul rival, a căzut la pământ în timpul bătăii generale, fiind lovit cu pumnii şi cu picioarele, cu o piatră, dar şi cu o bâtă de baseball. La final, Anca Maria Murg, încălţată cu pantofi cu toc, l-a călcat pe tânăr pe cap atât de puternic încât tocul i-a străpuns craniul.

Medicii legişti au stabilit că lovitura aplicată cu pantoful a fost cea care i-a fost fatală tânărului de 18 ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel