Italia. O româncă, motiv de gelozie criminală între doi veri italieni. A scos pistolul și și-a omorât rivalul

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Italianul care și-a ucis vărul pentru că l-a prins cu românca de care era îndrăgostit și el a fost condamnat la 22 de ani de închisoare. 

O româncă a stat baza unei crime între veri în Italia, scrie publicația Il Giorno. Sebastian Ganci, italianul de 41 de ani care și-a ucis vărul pentru că l-a prins iubindu-se cu românca la care visa și el, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare.

Ganci, rezident în Tavazzano con Villavesco, l-a ucis în propria sa casă pe vărul său, Amato Dipaola, după ce l-a prins pe acesta în tandrețuri cu o românca de care era îndrăgostit și el.

Crimă din gelozie între veri, din cauza unei românce 

 

Criminalul primise în gazdă o româncă de 17 ani de care s-a îndrăgostit pe loc. El s-a abținut însă, având în vedere că aceasta era minoră. Într-o zi însă, bărbatul a ajuns acasă și l-a găsit pe vărul său iubindu-se cu românca de care era și el îndrăgostit.

Italianul s-a înfuriat teribil și, orbit de gelozie, nu a stat mult pe gânduri. El a pus mâna pe un pistol și și-a împușcat vărul de mai multe ori. Deși inițial a fugit la Milano, Ganci s-a predat singur autorităților.

Italianul a fost condamnat la 22 de ani de închisoare plus alți trei ani pe care ar urma să-i petreacă sub supraveghere. În plus, el trebuie să plătească daune de 250.000 de euro către părinții și sora lui Amato.

crima pasionala italia romanca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel