Italia. O ROMÂNCĂ l-a STORS de BANI pe un pensionar. Gesturile pe care le făcea făcând videochat pentru bătrân

Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O româncă în vârstă de 45 de ani, care făcea videochat în Borgoricco, Italia, a fost arestată de carabinieri, după ce s-a gândit că ar putea să-l şantajeze pe unul dintre cei mai vechi şi fideli clienţi ai săi, un bătrân în vârstă de 80 de ani.

De patru ani, bătrânul o urmărea pe videochat pe româncă şi plătea şedinţele video fără să-i facă vreo problemă, însă românca îl înregistra în secret şi pe el, atunci când intrau în sesiuni private. Astfel, românca a strâns în patru ani sute de poze şi înregistrări compromiţătoare cu bătrânul de 80 de ani, pe care a decis să le folosească pentru propriul beneficiu. Ea a început să-l stoarcă de bani pe bătrân, până când n-a mai avut ce să-i dea şi s-a dus la Poliţie s-o reclame pe româncă.

Potrivit padovaoggi.it, totul a început în 2014, când tânăra de 45 de ani s-a împrietenit cu bătrânul şi au început să interacţioneze pe chat-uri erotice. De atunci, regulat, bătrânul a beneficiat de serviciile româncei prin videochat de nenumărate ori, totul culminând 5 ani mai târziu, când bătrânul a primit un mesaj de la româncă, unde scria că trebuie să vireze o sumă de bani, sau toate fotografiile cu el din ultimii patru ani vor fi făcute publice sau trimise familiei.

Bătrânul i-a cumpărat iniţial tăcerea româncei, însă, atunci când a rămas fără bani, a decis să pună capăt abuzurilor, prin denunţarea româncei de 45 de ani.

Carabinierii au demarat imediat cercetările şi au descoperit că povestea bătrânului se confirmă, aşa că s-a hotărât percheziţia apartamentului în care locuia românca, informează Observator. Odată ajunşi aici, carabinierii au avut un şoc, descoperind că femeia şantaja mai multe persoane, nu doar pe bătrân, însă plângeri în această privinţă nu fuseseră înregistrate la poliţiei, în afară de cea a bătrânului.

Laptop-ul la care lucra românca a fost confiscat, la fel şi orice medii de stocare electronice. De asemenea, carabinierii au mai găsit într-un sertar 25.000 de euro şi multe bijuterii din aur.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy