Italia. O ROMÂNCĂ de numai 19 ani a DESTRUCTURAT o rețea de PROXENEȚI după ce a reuşit să SCAPE din mâinile lor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

O bandă de proxeneţi români şi italieni a fost destructurată în Italia, regiunea Calabria. Şapte indivizi au fost arestaţi în urma unei ample operaţiuni conduse de carabinieri. Cea care a alertat autorităţile este o româncă, după ce a reuşit să scape din mâinile proxeneţilor.

Proxeneţii stabiliţi în oraşul italian Crotone racolau femei din Români prin metoda „lover boy”, informează Observator. Victimele erau abordate pe Facebook de unul dintre indivizi, iar după ce reuşeau să formeze un cuplu, tinerelor le era promisă o viaţă frumoasă în Italia şi un loc de muncă stabil.

Citește și Italia. „Piețe de sex" cu ROMÂNCE în Bari. Pe urmele rețelei de trafic de carne vie și prostituție care ar fi coordonată de Dincă

Capul reţelei este şi promotorul organizaţiei, cel care caută victime pe reţelele de socializare, profitând în primul rând de statutul lor social, promiţându-le şi făcându-le să spere într-un viitor mai bun.

Odată ajunse în Peninsulă, lucrurile se schimbau radical. Tinerele erau agresate fizic şi abuzate sexual, private de libertate şi obligate să se prostiutueze. Totul a ieşit la iveală după ce o româncă în vârstă de 19 ani a reuşit să scape. A fost ajutată de un client originar tot din România care a dus-o la poliţie.

Citește și Mărturii ȘOCANTE ale fetelor ROMÂNCE din reţelele de prostituţie. Dezastrul este posibil prin complicitatea autorităţilor

Patru români şi trei italieni au fost arestaţi de către carabinieri. Un alt român este acum urmărit de autorităţi.

Indivizii sunt acuzaţi de exploatare sexuală, violenţă, vătămare corporală şi ameninţări. Printre cei arestaţi se numără şi o victimă care, după ce a rămas însărcinată, s-a implicat în activitatea ilegală a proxeneţilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel