Italia. O româncă, complice pentru un traficant de droguri marocan

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un traficant de droguri marocan a fost arestat pentru posesie de droguri. Avea alături o complice, o româncă de 29 de ani. Aceștia voiau să vândă drogurile, însă planul lor a fost dejucat de oamenii legii. 

O operațiune antidrog care la începutul săptămâni a vizat un traficant de droguri marocan bine cunoscut și o tânără româncă, rezidentă în Florenta, s-a terminat cu o captură de 3 kg de hașiși, și 109 grame cocaină. Cei doi au fost arestanți în Sao Paulo.  

Traficantul a fost arestat când se ducea la secția de poliție pentru a semna controlul judiciar pentru deținere de droguri. 

Polițiștii urmăreau posibile activități de trafic de droguri din partea marocanului. Acesta a mai fost arestat în urmă cu doar câteva zile pentru că a fost prins cu 5 grame de cocaină la el. 

Bărbatul de 36 de ani  a fost văzut plecând din apartament. După o perioadă s-a întâlnit cu o femeie, o româncă de 29 de ani. Polițiștii care îl urmăreau au văzut că cei doi au făcut un schimb prin fereastra mașinii. 

Femeia a fost oprită la scurt timp având asupra sa două pliculețe de 109 grame de droguri în lenjeria intimă. 

Femeia a fost reținută pentru posesie de droguri și arestată la domiciliu pentru că are un copil de 7 ani. A fost efectuată o percheziție în casa unde marocanul trăia. În realitate era o cameră din casa unei femei de 80 de ani care nu avea cunoștință de activitățile bărbatului. 

În cameră au fost găsite peste 3 kilograme de hașiși. Marocanul nu a fost găsit acasă, însă seara, acesta s-a prezentat la secția de poliție. Oamenii legii l-au arestat și transferat la închisoare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel