Italia. O româncă, care trebuia să stea la închisoare, se angajase cameristă la un hotel

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. O româncă, care trebuia să stea la închisoare, se angajase cameristă la un hotel
Italia. O româncă, care trebuia să stea la închisoare, se angajase cameristă la un hotel

În timpul serviciilor preventive, desfășurate în această săptămână, pe întreg teritoriul municipiului Cervia, carabinierii Compagniei di Cervia - Milano Marittima, au aresta doi cetățeni români.

În primul caz, este vorba despre o româncă, pe numele căreia fusese emis un ordin de executare a pedepsei cu închisoarea. Aceasta a fost găsită într-un hotel de pe Riviera. Femeia, domiciliată în Puglia, se mutase în Romagna, unde s-a angajat ca și cameristă la un hotel. Marți după-amiază, carabinierii s-au prezentat la hotel și i-au comunicat ordinul emis de Parchetul Andria, în luna martie. 

Românca va executa o pedeapsă de 4 ani, 3 luni și 3 zile de închisoare. În plus va achita și o amendă de 600 de euro. Condamnarea a fost pronunțată de Judecătoria Torre Annunziata și Andria, pentru asociere penală de tip mafiot și frauda computerizată, scrie ravennatoday.it.

În cel de-al doilea caz, carabinierii stației Savio au arestat un român, care a intrat cu automobilul său într-o mașină, condusă de un conațional, pe drumul Adriaticii, pe care a lovit-o de mai multe ori. Se pare că la mijloc ar fi stat niște dispute economice. Ulterior, tot el a fost cel care a sunat la carabinieri și a anunțat că a fost jefuit de doi conaționali din mașina accidentată.

Bărbatul a fost arestat pentru violență, provocarea pagubelor, vătămări corporale și calomnie. Românul a fost arestat și dus la închisoarea din Ravenna. Judecătorul din Ravenna, după validarea arestatului, a dispus aplicarea măsurii asigurătorii de arest la domiciliu împotriva bărbatului agresiv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel