Spania. Româncă, asasinată în stil mafiot, în fața casei. Opt suspecți, judecați de un juriu popular

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Româncă, asasinată în stil mafiot, în fața casei. Opt suspecți, judecați de un juriu popular
Spania. Româncă, asasinată în stil mafiot, în fața casei. Opt suspecți, judecați de un juriu popular

Maria Marian, în vârstă de 29 de ani, a fost executată în stil mafiot, cu un foc de armă, în fața casei sale din Zaragoza, Spania, pe 21 noiembrie. Șeful Tribunalului de Instrucție numărul 12 din Zaragoza le-a informat, ieri, pe cele opt persoane, cercetate pentru asasinarea Mariei Marian, care a fost împușcată mortal în noiembrie 2018, că dosarul va fi judecat prin procedura curții cu jurați.

Victima a fost abordată noaptea de trei indivizi înarmați, când se afla la ușa casei sale și a fost împușcată de la mică distanță, în prezența surorii sale. "Apărarea a cerut clasarea cauzei, deoarece nu există probe care să-i acuze pe vreunul dintre acuzați", a declarat avocatul José Ignacio Cabrejas, reprezentantul legal a trei dintre acuzați.

Spania. ROMÂNCĂ, asasinată în stil MAFIOT, în fața casei. 10 oameni arestați, la 8 luni după crimă

În ședința de ieri, procurorul a explicat că cele opt persoane reținute sunt acuzate de omor și una de apartenență la un grup infracțional, precizând că gradul de participare a acestora la eveniment va fi stabilit în rechizitoriu. Cert este că vorbim despre o crimă care rămâne încă obscură la aproape trei ani de la comiterea ei. Niciun martor nu a reușit să facă lumină în privința identității atacatorilor, astfel că investigarea acestui caz durează atât de mult din lipsa informațiilor și a probelor. Se știe că infracțiunea a avut un mobil financiar relatează elperiodicodearagon.com.

 

Ancheta durează din cauza lipsei probelor concludente

 

Pe mâinile victimei au fost găsite resturi de piele, dar analiza ADN-ului său nu adus progrese în cercetări, deoarece probele nu au indicat pe niciunul dintre suspecți: Aivaras S., Félix T. M., Jesús J. M., Juan E. O., Nancy S. M., Alba T. M., Karina N. și Bogdan C. S. Mai mult, Aivaras S. a fost identificat, deoarece ADN-ul său era prezent pe o mănușă albă de latex prelevată de agenții Brigăzii de poliție. Această constatare l-a obligat pe anchetatori să schimbe prima versiune, în care Aivaras S. se declarase nevinovat. Acesta, alături de alți doi inculpați, Jesús J. M. și Juan E. O., au mers la casa româncei și au intrat prin gardul din spate.

Spania. Maria, românca EXECUTATĂ în stil mafiot. Noi detalii ȘOCANTE din dosar

În același timp, poliția a anchetat familia partenerului victimei, José N. T., alias "El Mistos", în vârstă de 70 de ani, care, la acea dată, se afla în închisoare pentru trafic de droguri. Sora româncei ucise l-ar fi indicat pe nepotul partenerului victimei și pe o altă persoană, niciunul dintre ei fiind însă acuzați oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel