Italia. O ROMÂNCĂ care lucra pentru un AVOCAT a ajutat doi conaționali ca să-l JEFUIASCĂ de 20.000 de euro

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O româncă, în vârstă de 36 de ani, care lucra ca îngrijitoare la un avocat din Foggia, Italia, a fost arestată ieri de polițiști sub acuzația că ar fi ajutat doi conaționali să îl jefuiască pe patronul ei de suma de 20.000 de euro.

Potrivit lattacco.it, fapta a avut loc în noaptea de 24 spre 25 mai 2018, când victima s-a întors acasă în jurul orei 23.40. În timp ce intra în dormitor, avocatul s-a trezit cu doi indivizi în față care l-au amenințat cu o armă și l-au legat de pat, după care au luat suma de 20.000 de euro păstrată într-o cutie de pantofi din interiorul dulapului, precum și alte obiecte prețioase și apoi au fugit.

Cercetările rezultate în urma incidentului au făcut posibilă colectarea unor indicii serioase împotriva româncei, singura, împreună cu avocatul, care știa cum să dezactiveze sistemul de alarmă - perfect eficient în momentul consumării infracțiunilor - și singura care a știut , împreună cu victima, unde era ascunsă suma de bani furată.

În cele din urmă, s-a constatat că sistemul de supraveghere video a fost oprit artificial cu câteva ore înainte de consumul infracțiunilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel