Italia. O româncă a murit după ce a fost lovită de mașina de gunoi

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Tragedie în localitatea Bari: o româncă a fost lovită mortal de o mașină de curățenie. 

O româncă în vârstă de 71 de ani a murit, după ce a fost lovită de o maşină de curăţenie. Potrivit publicației lagazzettadelmezzogiorno.it, care citează un comunicat al poliției, tragedia s-a produs sâmbătă dimineață.

Femeia obişnuia să doarmă într-un spațiu verde. Ea a fost lovită de o maşină a companiei care se ocupă cu curăţenia în oraş. Românca a fost lovită de maşina respectivă cu partea din lateral spate în zona capului.

Potrivit aceleiași surse, în momentul în care a auzit zgomotul, şoferul maşinii de gunoi a coborât pentru a vedea ce s-a întâmplat. Când a văzut-o pe femeie, el a solicitat intervenţia de urgenţă a unui echipaj medical.

Există posibilitatea ca românca să fi fost deja moartă atunci când a fost lovită

 

Doctorii sosiți la fața locului nu au mai avut ce face decât să să constate decesul. Maşina de curăţenie a fost indisponibilizată şi a fost solicitată efectuarea unei autopsii.

Carabinierii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. În acest moment, se ia în calcul inclusiv posibilitatea ca românca să fi murit din alt motiv și să fi fost deja decedată înainte de impactul cu maşina respectivă.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel