Italia. O româncă a ÎNJUNGHIAT cu sânge rece o italiancă, rivala în dragoste a mamei sale

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă de 20 de ani din Italia a fost arestată, după ce a înjunghiat de mai multe ori o italiancă, rivala în dragoste a mamei sale.

Potrivit portalului foggiatoday.it, românca de 20 de ani a atacat-o pe italiancă cu un cuțit de bucătărie. Patrizia Martella a fost înjunghiată de mai multe ori în abdomen, rănile suferite fiind extrem de grave.

Potrivit presei, Patrizia este rivala în dragoste a mamei româncei. Oribila scenă s-a petrecut în dimineața zilei de 08 martie, în orașul Ischitella, provincia Foggia,

Românca și-a așteptat victima la intrarea în blocul în care aceasta locuia. Martorii spun că cele două s-au certat, iar românca a scos cuțitul din geantă. Mama româncei este iubita fostului soț al italiencei, relatează publicația citată.

Agresoarea a fost arestată câteva ore mai târziu, fiind acuzată pentru tentativă de omor, iar tânăra italiancă a fost dusă la spital în stare foarte gravă, unde a fost operată.

Când a fost dusă la secție, românca încă purta hainele pline de sânge. Românca a încercat să scape de cuțit, însă polițiștii l-au găsit la mică distanță de imobilul unde a avut loc incidentul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel