Italia. O româncă a incendiat mașina iubitului, supărată că bărbatul s-a întors la fosta soție 

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă din Italia s-a enervat cumplit pentru că iubitul său s-a întors la fosta soție și i-a incendiat mașina. 

O româncă în vârstă de 37 de ani s-a înfuriat teribil în momentul în care a aflat că iubitul său s-a întors la fosta soție și a decis să se răzbune pe acesta. Astfel, femeia rezidentă în localitatea italiană Montoro (provincia Avellino din Campania), a incendiat autoturismul iubitului său.

Potrivit publicației Il Mattino, episodul s-a petrecut în noaptea de 1 spre 2 septembrie 2022, în jurul orei 02:00, atunci când o mașină parcată pe via Panoramica din localitatea menționată mai sus a fost cuprinsă de flăcări și a ars ca o torță.

Persoanele care locuiesc în zonă au alertat imediat pompierii, iar aceștia au intervenit în scurt timp și au stins flăcările. Din păcate însă, din mașină nu a mai rămas decât caroseria, fiind carbonizată complet.

 

Polițiștii au descoperit ca mașina a fost incendiată intenționat

 

La fața locului au intervenit și carabinierii din localitatea Solfora care, după ce au constatat că este vorba despre un incendiu provocat intenționat, au început să caute persoana responsabilă.

După câteva cercetări, oamenii legii și-au dat seama că incendiul a fost provocat de iubita proprietarului mașinii, o româncă de 37 de ani care încă se afla la locul incendiului.

Femeia a stropit mașina cu benzină, apoi a folosit o brichetă pentru a-i da foc, brichetă care se afla încă asupra sa, au constatat anchetatorii în urma unei percheziții.

Motivul pentru care femeia a recurs la acest gest extrem este acela că era furioasă pe fostul iubit, în vârstă de 40 de ani, pentru că s-a întors la fosta sa soție.

Românca geloasă a fost arestată și ulterior eliberată, la cererea avocatului Raffaele Tecce, care a reprezentat-o în fața judecătorului, dar nu înainte de a primi un ordin de restricție de a se mai apropia de fostul iubit.

 

-----------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel