Italia. O ROMÂNCĂ a fost UCISĂ și dată de mâncare la PORCI. Detalii ȘOCANTE

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură ilsussidiario.net
Sursa foto: captură ilsussidiario.net

Un caz șocant a fost rezolvat după 20 de ani datorită descoperirii unghiei unui deget mare de-al unei românce, în vârstă de 30 de ani, care a fost ucisă la Velo d’Astico, Veneto, Italia

Potrivit ilsussidiario.net, această constatare a demonstrat că românca Virginia Mihai, soția unui crescător de porci, a fost ucisă în anul 1988, iar corpul ei a dispărut. La fel s-a întâmplat și cu cea de-a doua soție a crescătorului de porci Valerio Sperotto care a dispărut în aprilie 1999.

După cum a raportat Corriere della Sera, vara trecută, anchetatorii au găsit în fosta fermă al soțului, care a murit în 2011, unghia care coincidea cu ADN-ul victimei. Virginia a fost ucisă și aruncată mâncare la porci de soțul italian.

De decenii despre cele două soții ale lei Valerio Sperotto nu se știa nimic, decât faptul că ele au dispărut fără urmă. Până în aceste zile când misterul a fost elucidat de autorități. Prin urmare, cele două cazuri au fost redeschisă și pot fi acum rezolvate datorită noilor tehnologii.

Sperotto, care a murit în 2011 și a pretins întotdeauna că este nevinovat, nu poate fi judecat pentru uciderea soțiilor sale, însă familia Virginiei va găsi în cele din urmă pacea știind adevărul.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel